top of page
a1 1000x600.png

A1 LIFE SCIENCES

Kompanija A1 Life Sciences je osnovana 2019. godine kao sestrinska kompanija RTA Laboratories. Jedan od najznačajnijih brendova ove kompanije, Diagnovital, namenjen proizvodnji Real Time PCR kitova, pruža pouzdano i pristupačno dijagnostičko rešenje za mikrobiologiju i virusologiju, a nraročito za detekciju COVID-19 virusa u zdravstvenim ustanovama i privatnom sektoru:

AESKU za SAJT.png

AESKU DIAGNOSTICS

AESKU.GROUP donosi inovativne i efikasne proizvode i usluge usmerene na istraživanje i rano otkrivanje, dijagnozu i prognozu autoimunih bolesti.

Od svog osnivanja 2000. godine AESKU je prepoznatljivo ime, sa više od 150 kvalitetnih proizvoda,koji se koriste u više od 90 zemalja sveta. Svojim preciznim, robusnim i pouzdanim testovima AESKU pojednostavljuje laboratorijsku rutinu, pri čemu je konstantno posvećen istraživanju i razvoju, a svi komponente koje ulaze u sastav proizvoda se proizvode u smamoj kompaniji. Ovo je jedini način da se krajnjim korisnicima osigura najbolji mogući kvalitet i doslednost.

Kategorije proizvoda:

ELISA testovi, IFA test setovi, BLOT kompleti za testiranje, AESQC kontrola kvaliteta, AESKUCARE POC kompleti za testiranje, AESKU.BION proizvodi

Altus.png

ALTUS SCIENCE

Altus Science je proizvođač sertifikovanog materijala/standarda (CRM), sa fokusom na ukupni organski ugljenik i CRM čestice za provodljivost. Standardi/Materijali koji se koriste prilikom kalibracije, validacije, kao i potrošni materijal za sve marke TOC analizatora. Prepoznajemo koliko je važno da kvalitet CRM čestica, standarda bude visoka. U pogonu se nalazi  niz analitičkih instrumenata koji se koriste u svrhe verifikacije. ​

ASTEC_edited.jpg

ASTEC

ASTEC, japanska preciznost i pouzdanost su u osnovi svega što ova kompanija proizvodi. Od osnivanja 1978. godine do danas, Astec dizajnira, proizvodi i prodaje najsavremeniju medicinsku opremu za potrebe Asistiranih Reproduktivnih Tehnika (ART).  Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u ISO 13485 sertifikovanom proizvodnom pogonu u Fukuoki, Japanu. 

Autobio_edited.png

AUTOBIO

Kompanija Autobio osnovana je 1998. godine sa istovremenim fokusom na razvoj reagensa i instrumenata. Proizvodni program obuhvata imunološke analize, biohemiju, mikrobiologiju i pruža sveobuhvatna rešenja i usluge medicinskim laboratorijima.

b med 1600x1000_edited.jpg

B MEDICAL SYSTEMS

B Medical Systems je luksemburški proizvođač i globalni distributer medicinskih rashladnih uređaja. Naša misija u B Medical Systems je stvaranje tehnologije koja pomaže u spašavanju života širom sveta. Sa četiri decenije iskustva u industriji, razvili smo snažnu reputaciju dobavljača medicinskih frižidera, zamrzivača i transportnih kutija, koji su usmereni na kupce i koji pružaju najbolje performanse u smislu sigurnosti, efikasnosti i pouzdanosti.

BC za sajt.png

BECKMAN COULTER LIFE SCIENCES

Beckman Coulter Life Sciences je kompanija posvećena unapređenju i optimizaciji laboratorija. Više od 80 godina su pouzdan partner laboratorijskim stručnjacima, dok doprinose unapređenje naučnih istraživanja i nege pacijenata. Naš cilj i uloga su:

“fokus na inovativnosti, pouzdanosti i efikasnosti, koji nas je doveo u poziciju da postanemo izabrani partner za kliničke, istraživačke i industrijske korisnike širom sveta”. U Life Science-u istraživači koriste precizne instrumente Beckman Coulter za proučavanje složenih bioloških problema, uključujući uzroke bolesti i potencijalne nove terapije i tretmane lečenja. Tim stručnjaka posvećuje vreme i energiju da shvati kompleksnost istraživanja za laboratorijske korisnike u različitim okruženjima: univerziteti, vlade, biotehnološke i farmaceutske kompanije, bolnice i komercijalne laboratorije. Inovacijom novih procesa i tehnologija, oni izazivaju konvencionalnu mudrost; cilj je uvek razviti najbolja laboratorijska rešenja sa najvećom pouzdanošću koja su dostupna na današnjem tržištu. Beckman Coulter Life Sciences pokriva program protočne citometrije, savremenog pipetiranja i genomike, centrifuga, i brojanja i karakterizacije čestica. Sa najnaprednijim tehnologijama na tržištu, neki od instrumenata važe za zlatni standard među svojom branšom: CytoFLEX VRB i citometar Navios, brojač subvidljivih čestica u rastvorima HIAC 9703+. Protočni citometar za kliničku upotrebu DX Flex je najprodavaniji uređaj 2021., dok je brojač čestica u vazduhu serija 3400+ dobila nagradu u svetu analitičkih inovacija 2020. Više od 275.000 Beckman Coulter sistema postavljeno je u najrazličitijim laboratorijama širom sveta.

Bertin.png

BERTIN INSTRUMENTS

Kompanija Bertin Instruments posvećena je inovativnim metodama merenja i uzorkovanja za ključna svetska tržišta. Bertin Instruments omogućava svojim klijentima merenje, uzorkovanje i otkrivanje nevidljivih elemenata kao što su RNK, DNK i gasovi.

biosigma 1600x1000_edited.jpg

BioSigma

Od 1998. Biosigma S.p.A. proizvodi i distribuira plastični potrošni materijal za jednokratnu upotrebu, za biotehnologiju, istraživanja, kliničku hemiju i farmaceutske laboratorije. U objektima od preko 12.000 m2 raspolažu najnovijim mašinama za ubrizgavanje i programskim alatima koji omogućavaju proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda koji su i dalje konkurentni na svetskom tržištu. Napori u istraživanju i razvoju omogućavaju im da ponude sve veći i napredniji asortiman proizvoda u oblastima kliničke hemije i biotehnologije. 

Biotium_edited.jpg

BIOTIUM

Posvećena očuvanju životne sredine, kompanija Biotium se, od svog osnivanja 2001. godine, bavi razvojem i distribucijom eco-friendly proizvoda u svrhe naučnih i mediciskih istraživanja. U širokom spektru reagenasa za molekularnu i ćelijsku biologiju naročito se izdvajaju netoksične, visokosenzitivne fluorescentne boje za DNK. Takođe, portfolio obuhvata veliki broj antitela i kitova za obeležavanje antitela i proteina, kitova za kvantifikaciju nukleinskih kiselina i boja za mikrobiološke sojeve (bakterije, kvasce i viruse).

unnamed-5_edited.jpg

BURDINOLA

Burdinola je kompanija specijalizovana za planiranje, integraciju i instalaciju laboratorija, ima za cilj da obezbedi INTEGRISANO REŠENJE, kroz idejni predlog koji uključuje integralni razvoj i upravljanje bilo kojom od faza projekta, ali uvek imajući u vidu celokupnu viziju procesa. Nudimo prednost integrisanja vlastitih proizvoda i promovisanja svih povezanih perifernih usluga kao sastavnog dela ponude. Burdinola nudi napredna tehnološka rešenja koja služe premisama održivosti, ekodizajniranju i standardima, primenjivim kako u svetskim naučnim objektima, tako i u specifičnostima laboratorijskog nameštaja.

comdea 1600x1000_edited.jpg

COMDE DERENDA

Comde-Derenda GmbH, osnovana kao inženjerska kancelarija 1972. godine, danas je međunarodna kompanija sa skoro 50 godina iskustva u oblasti tehnologije monitoringa životne sredine. Portfolio uključuje aplikacije za praćenje ili uzorkovanje suspendovanih čestica u realnom vremenu (npr. PM10 i PM2,5 prema EN12341: 2014), kao i sisteme za merenje težine za gravimetrijsku analizu filtera. Sedište Comde-Derenda nalazi se u blizini Berlina u Nemačkoj. Sa podružnicama u Kini, Indiji i Rusiji, te mnogim distributerima i partnerima u različitim zemljama, Comde-Derenda osigurava najbolju uslugu širom svijeta. Comde-Derenda GmbH je sertifikovana u skladu sa standardom ISO 9001: 2015

Cryopal_edited.jpg

CRYOPAL

Cryopal, osnovan 1968. godine i deo je Air Liquide grupe, dizajnira i proizvodi visoko kvalitetne, inovativne i korisnički orijentisane posude za krioprezervaciju, super izolovane linije za distribuciju tečnog azota i odgovarajuće servisne usluge za kriogeno skladištenje biološkog materijala.
Kao jedan od lidera u krioporezervaciji i terapiji tečnim azotom, Cryopal pruža potpuno usklađena i pouzdana rešenja za skladištenje osetljivih i vrednih bioloških uzoraka kao i za određene aplikacije: Biobanking, Biomedicinski potpomognuta oplodnja, VO životinja, Dermatologija, Industrija
Cryopal je sertifikovan ISO 9001: 2008 i ISO 13485: 2012. Medicinski uređaji označeni oznakom CE prema propisima u potpunosti su usklađeni sa Direktivom 93/42/EEC.

dakewe 800x600.png

DAKEWE

Kompanija Dakewe Biotech Co., Ltd osnovana je 1999. godine sa sedištem u Shenzhenu. Poslovanje kompanije podeljeno je u dve divizije - Bioscience i Biomedicine. Kompanija razvijamo i proizvodi medicinske uređaje, reagense za dijagnostiku, naučne instrumente i opremu. Kao deo Dakewe grupe, Dakewe (Shenzhen) Medical Equipment Co., Ltd razvila je i proizvela modernu seriju histopatoloških uređaja, uključujući uređaje za automatsko bojenje tkiva, tkivne procesore, mikrotome i nove nadolazeće proizvode za integraciju svakog koraka u laboratorijskom toku rada. Naša dijagnostička oprema trenutno se koristi u bolnicama, nezavisnim laboratorijima i univerzitetima širom Kine.

a1 1000x600.png

DLAB

Sa vizijom „Postati vodeći proizvođač opšte laboratorijske opreme“ i misijom „Izvrsnost u proizvodnji koja služi nauci“, DLAB Scientific je etablirani dobavljač laboratorijske opreme visoke vrednosti posvećen razvoju i proizvodnji inovativnih i pouzdanih alata za primenu sa neuporedivim performansama za poboljšanje uspeha i vrednosti rada korisnika. Svi DLAB instrumenti su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa ISO9001/13485. Naš cilj je biti sveobuhvatni dobavljač širokog spektra opštih laboratorijskih uređaja i instrumenata koji pokrivaju hemijske, biološke, ekološke, forenzičke, prehrambene i kliničke dijagnostičke primene. Naši tehnički stručnjaci sa posvećenim timom za istraživanje i razvoj osiguravaju najefikasnija rešenja koja štede vreme. Naši proizvodi pružaju udobnost, tačnost i pogodnost za provođenje sigurnih i učinkovitih eksperimenata tokom istraživanja. Imamo iskustvo u razvoju i pružanju prilagođenih proizvoda prikladnih za aplikacije krajnjih korisnika. Partneri smo sa mnogim prestižnim kompanijama i institucijama širom svijeta.

Entrogen.png

ENTROGEN

EntroGen je biotehnološka kompanija iz Los Anđelesa sa primarnim fokusom na molekularnoj dijagnostici u oblastima hematologije i onkologije. EntroGen ima rastući komercijalni portfolio testova zasnovanih na real-time PCR-u i NGS-u, pri čemu se mnogi njegovi proizvodi koriste za vođenje i praćenje ciljanih terapija za različite maligne bolesti. Neki od testova: RAS, KRAS, BRAF, NRAS, PIK3CA, EGFR, c-KiT; NGS: BRCA panel i BRCA expanded.

a1 1000x600.png

EUROENGEL

Gotovo 30 godina Euroengel projektuje i proizvodi 12V prenosne frižidere. S godinama smo postali orijentisani ka stvaranju rešenja za rashladne kontejnere za profesionalni transport. Dvadesetogodišnje iskustvo izdvaja nas u ovoj industriji, zajedno s tipičnom sposobnošću italijanskih kompanija da nađu mesto susreta između dizajna i funkcionalnosti. Coldtainer je kompletan asortiman rashladnih izotermnih kontejnera za transport hrane, farmaceutika i drugu logistiku. Transportni frižideri za kombije i transportna vozila sa temperaturnom kontrolom.

fertipro 800x500.png

FERTIPRO

FERTIPRO, osnovan 1992.godine kao pouzdan i potpuno nezavisan proizvođač in vitro dijagnostičkih proizvoda i medijuma koja se koriste u tehnologijama Asistiranih Reproduktivnih Tehnika (ART) kao i dijagnostike muškog infertiliteta. Proizvodnja je smeštena u najsavremenijem, potpuno ekološkom pogonu u Beernem-u, Belgija. 
FertiPro je ISO13485 sertifikovana kompanija koja učestvuje u MDSAP programu (FDA). 
FertiPro poseduje registraciju za svoje proizvode u Evropi, Kanadi, USA i u sve više zemalja širom sveta. Svi dijagnostički kitovi za ART su CE sertifikovani kao IVD ili kao medicinsko sredstvo. 

Fine Test_edited.jpg

FINE TEST

Fine Biotech je kompanija sa sedištem u Wuhan-u, koja nudi punu liniju kvalitetnih kompleta za istraživanje, koji uključuju ELISA komplete, reagense za ELISA testiranje i visokokvalitetna antitela, rekombinantne proteine.
Stroga i višestruka kontrola kvaliteta osigurava da se njihovi proizvodi uspešno pozicioniraju i isporučuju na međunarodnom tržištu. 
FineTest je profesionalni proizvođač reagensa za biotehnološke istraživačke laboratorije opremljen naprednom Elisa test laboratorijom za ispitivanje, koja nudi oko 7.000 vrsta ELISA kitova i 10.000 vrsta antitela sa stabilnim kvalitetom proizvoda.

geneproof 800x500.png

GENEPROOF

GeneProof je biotehnološka kompanija osnovana u Češkoj čiji je fokus rutinska molekularna in vitro dijagnostika infektivnih i genetskih bolesti. Proizvodni program obuhvata širok spektar visko kvalitetnih PCR kitova koji su zahvaljujući univerzalnim temperaturnim profilima naročito pogodni za svakodnevnu dijagnostičku upotrebu. Svi kitovi su validirani na velikom broju Real Time PCR uređaja prisutnih na tržištu, IVD sertifikovani i u postupku sertifikacije u skladu sa IVDR 2022. Saznajte više na: https://www.geneproof.com/

gynemed 800x600.png

GYNEMED

GYNEMED, nemačka kompanija, osnovana 1998. godine, posvećena razvoju, proizvodnji i distribuciji visokokvalitetnih medicinskih proizvoda namenjenih reproduktivnoj medicini. U svom portfoliju nalaze se isključivo proizvodi koji zadovoljavaju najviše standarde i zahteve kvaliteta i koji istovremeno predstavljaju najnovija naučna dostignuća. 
Osim konstantnog širenja i unapredjenja programa Gynemed medija i potrošnog materijala, Gynemed može ponuditi i rešenja laboratorijske opreme za potrebe ART-a od renomiranih globalnih lidera: IVF-Tech (Danska), Hamilton Thorne (USA) i Astec (Japan), ukljucujući kompletan servis i održavanje uređaja.

gynetics 800x500.png

GYNETICS

GYNETICS, belgijska kompanija, vodeći inovativan proizvođač širokog spektra visokokvalitenih IVF (ART) medicinskih sredstava namenjenih globalnom IVF tržištu.
Proizvedeni u sterilnim sobama, svi proizvodi se podvrgavaju strogim ispitivanjima i najvišim procedurama kontrole kvaliteta u skladu sa direktivama CE directive 93/42/EEC. Gynetics je ISO 13485:2016 sertifikovana kompanija sa istovremenom usagalašenošću sa Uredbom o sistemu kvaliteta u USA (FDA 21 CFR part 820) i Kanadskom uredbom o medicinskim proizvodima (SOR/98-282).
Svi proizvodu su latex free, gama ili ETO sterilisani i kao takvi pogodni za primenu u tehnikama asistirane humane reprodukcije.

a1 1000x600.png

Technology

Keep your clients up to date with what's happening. To make this content your own, just add your images, text and links, or connect to data from your collection.

Nouveau-Logo-ABL-Diag-Joffrey-2022.png

ABL SA

Advanced Biological Laboratories (ABL), S.A., is a diagnostic and medical software company founded in 2000 as a spin-off from CRP-Santé (https://www.lih.lu/) Luxembourg.

ABL’s products offer to infectious disease clinicians, virology and microbiology laboratories.

AESKU za SAJT.png

AESKU DIAGNOSTICS

AESKU.GROUP donosi inovativne i efikasne proizvode i usluge usmerene na istraživanje i rano otkrivanje, dijagnozu i prognozu autoimunih bolesti.

Od svog osnivanja 2000. godine AESKU je prepoznatljivo ime, sa više od 150 kvalitetnih proizvoda,koji se koriste u više od 90 zemalja sveta. Svojim preciznim, robusnim i pouzdanim testovima AESKU pojednostavljuje laboratorijsku rutinu, pri čemu je konstantno posvećen istraživanju i razvoju, a svi komponente koje ulaze u sastav proizvoda se proizvode u smamoj kompaniji. Ovo je jedini način da se krajnjim korisnicima osigura najbolji mogući kvalitet i doslednost.

Kategorije proizvoda:

ELISA testovi, IFA test setovi, BLOT kompleti za testiranje, AESQC kontrola kvaliteta, AESKUCARE POC kompleti za testiranje, AESKU.BION proizvodi

altus 800x500.png

ALTUS SCIENCE

Altus Science je proizvođač sertifikovanog materijala/standarda (CRM), sa fokusom na ukupni organski ugljenik i CRM čestice za provodljivost. Standardi/Materijali koji se koriste prilikom kalibracije, validacije, kao i potrošni materijal za sve marke TOC analizatora. Prepoznajemo koliko je važno da kvalitet CRM čestica, standarda bude visoka. U pogonu se nalazi  niz analitičkih instrumenata koji se koriste u svrhe verifikacije. ​

ASTEC_edited.jpg

ASTEC

ASTEC, japanska preciznost i pouzdanost su u osnovi svega što ova kompanija proizvodi. Od osnivanja 1978. godine do danas, Astec dizajnira, proizvodi i prodaje najsavremeniju medicinsku opremu za potrebe Asistiranih Reproduktivnih Tehnika (ART).  Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u ISO 13485 sertifikovanom proizvodnom pogonu u Fukuoki, Japanu. 

Autobio_edited.png

AUTOBIO

Kompanija Autobio osnovana je 1998. godine sa istovremenim fokusom na razvoj reagensa i instrumenata. Proizvodni program obuhvata imunološke analize, biohemiju, mikrobiologiju i pruža sveobuhvatna rešenja i usluge medicinskim laboratorijima.

b med 1600x1000_edited.jpg

B MEDICAL SYSTEMS

B Medical Systems je luksemburški proizvođač i globalni distributer medicinskih rashladnih uređaja. Naša misija u B Medical Systems je stvaranje tehnologije koja pomaže u spašavanju života širom sveta. Sa četiri decenije iskustva u industriji, razvili smo snažnu reputaciju dobavljača medicinskih frižidera, zamrzivača i transportnih kutija, koji su usmereni na kupce i koji pružaju najbolje performanse u smislu sigurnosti, efikasnosti i pouzdanosti.

beckman 800x500.png

BECKMAN COULTER LIFE SCIENCES

Beckman Coulter Life Sciences je kompanija posvećena unapređenju i optimizaciji laboratorija. Više od 80 godina su pouzdan partner laboratorijskim stručnjacima, dok doprinose unapređenje naučnih istraživanja i nege pacijenata. Naš cilj i uloga su:

“fokus na inovativnosti, pouzdanosti i efikasnosti, koji nas je doveo u poziciju da postanemo izabrani partner za kliničke, istraživačke i industrijske korisnike širom sveta”. U Life Science-u istraživači koriste precizne instrumente Beckman Coulter za proučavanje složenih bioloških problema, uključujući uzroke bolesti i potencijalne nove terapije i tretmane lečenja. Tim stručnjaka posvećuje vreme i energiju da shvati kompleksnost istraživanja za laboratorijske korisnike u različitim okruženjima: univerziteti, vlade, biotehnološke i farmaceutske kompanije, bolnice i komercijalne laboratorije. Inovacijom novih procesa i tehnologija, oni izazivaju konvencionalnu mudrost; cilj je uvek razviti najbolja laboratorijska rešenja sa najvećom pouzdanošću koja su dostupna na današnjem tržištu. Beckman Coulter Life Sciences pokriva program protočne citometrije, savremenog pipetiranja i genomike, centrifuga, i brojanja i karakterizacije čestica. Sa najnaprednijim tehnologijama na tržištu, neki od instrumenata važe za zlatni standard među svojom branšom: CytoFLEX VRB i citometar Navios, brojač subvidljivih čestica u rastvorima HIAC 9703+. Protočni citometar za kliničku upotrebu DX Flex je najprodavaniji uređaj 2021., dok je brojač čestica u vazduhu serija 3400+ dobila nagradu u svetu analitičkih inovacija 2020. Više od 275.000 Beckman Coulter sistema postavljeno je u najrazličitijim laboratorijama širom sveta.

Bertin.png

BERTIN INSTRUMENTS

Kompanija Bertin Instruments posvećena je inovativnim metodama merenja i uzorkovanja za ključna svetska tržišta. Bertin Instruments omogućava svojim klijentima merenje, uzorkovanje i otkrivanje nevidljivih elemenata kao što su RNK, DNK i gasovi.

biosigma 1600x1000_edited.jpg

BioSigma

Od 1998. Biosigma S.p.A. proizvodi i distribuira plastični potrošni materijal za jednokratnu upotrebu, za biotehnologiju, istraživanja, kliničku hemiju i farmaceutske laboratorije. U objektima od preko 12.000 m2 raspolažu najnovijim mašinama za ubrizgavanje i programskim alatima koji omogućavaju proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda koji su i dalje konkurentni na svetskom tržištu. Napori u istraživanju i razvoju omogućavaju im da ponude sve veći i napredniji asortiman proizvoda u oblastima kliničke hemije i biotehnologije. 

Biotium_edited.jpg

BIOTIUM

Posvećena očuvanju životne sredine, kompanija Biotium se, od svog osnivanja 2001. godine, bavi razvojem i distribucijom eco-friendly proizvoda u svrhe naučnih i mediciskih istraživanja. U širokom spektru reagenasa za molekularnu i ćelijsku biologiju naročito se izdvajaju netoksične, visokosenzitivne fluorescentne boje za DNK. Takođe, portfolio obuhvata veliki broj antitela i kitova za obeležavanje antitela i proteina, kitova za kvantifikaciju nukleinskih kiselina i boja za mikrobiološke sojeve (bakterije, kvasce i viruse).

unnamed-5_edited.jpg

BURDINOLA

Burdinola je kompanija specijalizovana za planiranje, integraciju i instalaciju laboratorija, ima za cilj da obezbedi INTEGRISANO REŠENJE, kroz idejni predlog koji uključuje integralni razvoj i upravljanje bilo kojom od faza projekta, ali uvek imajući u vidu celokupnu viziju procesa. Nudimo prednost integrisanja vlastitih proizvoda i promovisanja svih povezanih perifernih usluga kao sastavnog dela ponude. Burdinola nudi napredna tehnološka rešenja koja služe premisama održivosti, ekodizajniranju i standardima, primenjivim kako u svetskim naučnim objektima, tako i u specifičnostima laboratorijskog nameštaja.

comdea 1600x1000_edited.jpg

COMDE DERENDA

Comde-Derenda GmbH, osnovana kao inženjerska kancelarija 1972. godine, danas je međunarodna kompanija sa skoro 50 godina iskustva u oblasti tehnologije monitoringa životne sredine. Portfolio uključuje aplikacije za praćenje ili uzorkovanje suspendovanih čestica u realnom vremenu (npr. PM10 i PM2,5 prema EN12341: 2014), kao i sisteme za merenje težine za gravimetrijsku analizu filtera. Sedište Comde-Derenda nalazi se u blizini Berlina u Nemačkoj. Sa podružnicama u Kini, Indiji i Rusiji, te mnogim distributerima i partnerima u različitim zemljama, Comde-Derenda osigurava najbolju uslugu širom svijeta. Comde-Derenda GmbH je sertifikovana u skladu sa standardom ISO 9001: 2015

Cryopal_edited.jpg

CRYOPAL

Cryopal, osnovan 1968. godine i deo je Air Liquide grupe, dizajnira i proizvodi visoko kvalitetne, inovativne i korisnički orijentisane posude za krioprezervaciju, super izolovane linije za distribuciju tečnog azota i odgovarajuće servisne usluge za kriogeno skladištenje biološkog materijala.
Kao jedan od lidera u krioporezervaciji i terapiji tečnim azotom, Cryopal pruža potpuno usklađena i pouzdana rešenja za skladištenje osetljivih i vrednih bioloških uzoraka kao i za određene aplikacije: Biobanking, Biomedicinski potpomognuta oplodnja, VO životinja, Dermatologija, Industrija
Cryopal je sertifikovan ISO 9001: 2008 i ISO 13485: 2012. Medicinski uređaji označeni oznakom CE prema propisima u potpunosti su usklađeni sa Direktivom 93/42/EEC.

dakewe 800x600.png

DAKEWE

Kompanija Dakewe Biotech Co., Ltd osnovana je 1999. godine sa sedištem u Shenzhenu. Poslovanje kompanije podeljeno je u dve divizije - Bioscience i Biomedicine. Kompanija razvijamo i proizvodi medicinske uređaje, reagense za dijagnostiku, naučne instrumente i opremu. Kao deo Dakewe grupe, Dakewe (Shenzhen) Medical Equipment Co., Ltd razvila je i proizvela modernu seriju histopatoloških uređaja, uključujući uređaje za automatsko bojenje tkiva, tkivne procesore, mikrotome i nove nadolazeće proizvode za integraciju svakog koraka u laboratorijskom toku rada. Naša dijagnostička oprema trenutno se koristi u bolnicama, nezavisnim laboratorijima i univerzitetima širom Kine.

dlab 800x500.png

DLAB

Sa vizijom „Postati vodeći proizvođač opšte laboratorijske opreme“ i misijom „Izvrsnost u proizvodnji koja služi nauci“, DLAB Scientific je etablirani dobavljač laboratorijske opreme visoke vrednosti posvećen razvoju i proizvodnji inovativnih i pouzdanih alata za primenu sa neuporedivim performansama za poboljšanje uspeha i vrednosti rada korisnika. Svi DLAB instrumenti su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa ISO9001/13485. Naš cilj je biti sveobuhvatni dobavljač širokog spektra opštih laboratorijskih uređaja i instrumenata koji pokrivaju hemijske, biološke, ekološke, forenzičke, prehrambene i kliničke dijagnostičke primene. Naši tehnički stručnjaci sa posvećenim timom za istraživanje i razvoj osiguravaju najefikasnija rešenja koja štede vreme. Naši proizvodi pružaju udobnost, tačnost i pogodnost za provođenje sigurnih i učinkovitih eksperimenata tokom istraživanja. Imamo iskustvo u razvoju i pružanju prilagođenih proizvoda prikladnih za aplikacije krajnjih korisnika. Partneri smo sa mnogim prestižnim kompanijama i institucijama širom svijeta.

Entrogen.png

ENTROGEN

EntroGen je biotehnološka kompanija iz Los Anđelesa sa primarnim fokusom na molekularnoj dijagnostici u oblastima hematologije i onkologije. EntroGen ima rastući komercijalni portfolio testova zasnovanih na real-time PCR-u i NGS-u, pri čemu se mnogi njegovi proizvodi koriste za vođenje i praćenje ciljanih terapija za različite maligne bolesti. Neki od testova: RAS, KRAS, BRAF, NRAS, PIK3CA, EGFR, c-KiT; NGS: BRCA panel i BRCA expanded.

euroengel 800x500.png

EUROENGEL

Gotovo 30 godina Euroengel projektuje i proizvodi 12V prenosne frižidere. S godinama smo postali orijentisani ka stvaranju rešenja za rashladne kontejnere za profesionalni transport. Dvadesetogodišnje iskustvo izdvaja nas u ovoj industriji, zajedno s tipičnom sposobnošću italijanskih kompanija da nađu mesto susreta između dizajna i funkcionalnosti. Coldtainer je kompletan asortiman rashladnih izotermnih kontejnera za transport hrane, farmaceutika i drugu logistiku. Transportni frižideri za kombije i transportna vozila sa temperaturnom kontrolom.

fertipro 800x500.png

FERTIPRO

FERTIPRO, osnovan 1992.godine kao pouzdan i potpuno nezavisan proizvođač in vitro dijagnostičkih proizvoda i medijuma koja se koriste u tehnologijama Asistiranih Reproduktivnih Tehnika (ART) kao i dijagnostike muškog infertiliteta. Proizvodnja je smeštena u najsavremenijem, potpuno ekološkom pogonu u Beernem-u, Belgija. 
FertiPro je ISO13485 sertifikovana kompanija koja učestvuje u MDSAP programu (FDA). 
FertiPro poseduje registraciju za svoje proizvode u Evropi, Kanadi, USA i u sve više zemalja širom sveta. Svi dijagnostički kitovi za ART su CE sertifikovani kao IVD ili kao medicinsko sredstvo. 

Fine Test_edited.jpg

FINE TEST

Fine Biotech je kompanija sa sedištem u Wuhan-u, koja nudi punu liniju kvalitetnih kompleta za istraživanje, koji uključuju ELISA komplete, reagense za ELISA testiranje i visokokvalitetna antitela, rekombinantne proteine.
Stroga i višestruka kontrola kvaliteta osigurava da se njihovi proizvodi uspešno pozicioniraju i isporučuju na međunarodnom tržištu. 
FineTest je profesionalni proizvođač reagensa za biotehnološke istraživačke laboratorije opremljen naprednom Elisa test laboratorijom za ispitivanje, koja nudi oko 7.000 vrsta ELISA kitova i 10.000 vrsta antitela sa stabilnim kvalitetom proizvoda.

geneproof 800x500.png

GENEPROOF

GeneProof je biotehnološka kompanija osnovana u Češkoj čiji je fokus rutinska molekularna in vitro dijagnostika infektivnih i genetskih bolesti. Proizvodni program obuhvata širok spektar visko kvalitetnih PCR kitova koji su zahvaljujući univerzalnim temperaturnim profilima naročito pogodni za svakodnevnu dijagnostičku upotrebu. Svi kitovi su validirani na velikom broju Real Time PCR uređaja prisutnih na tržištu, IVD sertifikovani i u postupku sertifikacije u skladu sa IVDR 2022. Saznajte više na: https://www.geneproof.com/

gynemed 800x600.png

GYNEMED

GYNEMED, nemačka kompanija, osnovana 1998. godine, posvećena razvoju, proizvodnji i distribuciji visokokvalitetnih medicinskih proizvoda namenjenih reproduktivnoj medicini. U svom portfoliju nalaze se isključivo proizvodi koji zadovoljavaju najviše standarde i zahteve kvaliteta i koji istovremeno predstavljaju najnovija naučna dostignuća. 
Osim konstantnog širenja i unapredjenja programa Gynemed medija i potrošnog materijala, Gynemed može ponuditi i rešenja laboratorijske opreme za potrebe ART-a od renomiranih globalnih lidera: IVF-Tech (Danska), Hamilton Thorne (USA) i Astec (Japan), ukljucujući kompletan servis i održavanje uređaja.

gynetics 800x500.png

GYNETICS

GYNETICS, belgijska kompanija, vodeći inovativan proizvođač širokog spektra visokokvalitenih IVF (ART) medicinskih sredstava namenjenih globalnom IVF tržištu.
Proizvedeni u sterilnim sobama, svi proizvodi se podvrgavaju strogim ispitivanjima i najvišim procedurama kontrole kvaliteta u skladu sa direktivama CE directive 93/42/EEC. Gynetics je ISO 13485:2016 sertifikovana kompanija sa istovremenom usagalašenošću sa Uredbom o sistemu kvaliteta u USA (FDA 21 CFR part 820) i Kanadskom uredbom o medicinskim proizvodima (SOR/98-282).
Svi proizvodu su latex free, gama ili ETO sterilisani i kao takvi pogodni za primenu u tehnikama asistirane humane reprodukcije.

halotech 800x500.png

HALOTECH

HALOTECH, biotehnološka kompanija sa sedištem u Madridu, osnovana 2008. godine, globalni je lider posvećen razvoju najnaprednijih linija proizvoda i usluga ART medicinskim profesionalcima najvišeg stepena kvaliteta i standarda.
Cilj kompanije je unapredjenje uspešnosti terapije infertiliteta in vitro rešenjima koje su u ovom slučaju od neprocenjive važnosti.
Patentirana SCD tehnika, po kojoj je Halotech prepoznat na polju infertiliteta, predstavlja jednostavnu i brzu metodu odredjivanja fragmentacije DNK spermatozida koja ne zahteva skupu i kompleksnu laboratorijsku opremu.

hermle 800x500.png

HERMLE

Od juga Nemačke do celog sveta. Od 1956. - više od 60 godina - HERMLE centrifuge prodaju se u svim delovima sveta. Nekada članica Berthold Hermle AG u Gosheimu, HERMLE Labortechnik GmbH u Wehingenu je samostalna kompanija od kraja 1993. Celi proizvodni program je u potpunosti obnovljen za to vreme. Svaka jedinica predstavlja efikasan, svestran i jednostavan model za rukovanje. U međuvremenu su naše centrifuge našle primenu na područjima medicine, naučno-istraživačkog rada i industrije.

hightop 800x500.png

HIGHTOP

Hightop Biotech je visokotehnološka kompanija, koja je razvila niz dijagnostičkih proizvoda, analitičkih instrumenata, reagensa za kontrolu bezbednosti hrane i medicine. 
Weifang Kanghua je jedan od tri proizvodna pogona kompanije Hightop Biotech, osnovan 1996. godine. Weifang Kanghua je visokotehnološka kompanija specijalizovana za istraživanje, proizvodnju i trgovinu in vitro dijagnostičkim (IVD) proizvodima i medicinskom opremom.
HIGHTOP proizvodni program podrazumeva brze imunohromatografske testove, ELISA kitove, hemijske reagense, biohemijske analizatore, Microplate Washer-e itd. Oni su jedan od najkompletnijih i najvećih proizvođača dijagnostičkih proizvoda u Kini.

IKA.tif

IKA

IKA®  laboratory technology nudi širok spektar inovativnih uređaja za brojne primene u istraživanju i razvoju. Za mešanje, kaljenje, destilaciju ili drobljenje, tržišni lideri se u različitim područjima primene oslanjaju na IKA® inovativnu i proverenu tehnologiju.

illumina 800x500.png

ILLUMINA

Illumina je vodeća life science kompanija  koja se bavi proizvodnjom i prodajom, kao i razvijanjem novih alata i integrisanih sistema za detaljnu analizu genetskih varijacija i funkcija. Ovi sistemi omogućavaju studije koje pre samo nekoliko godina nisu bile ni zamislive i približavaju nas realizaciji personalizovane medicine. Uz brzi napredak tehnologije, od ključne je važnosti ponuditi rešenja koja nisu samo inovativna, već fleksibilna i lako prihvatljiva, sa vodećom podrškom i uslugama. Illumina je razvila sveobuhvatnu liniju proizvoda koja se oslanja na širok spektar eksperimenata kao i široku skalu funkcionalne analize kako bi unapredila istraživanje bolesti, razvoj lekova i molekularnih testova. Illuminin širok portfolio vrhunskih rešenja za sekvenciranje i micro array analize za cilj ima istraživanje niza genomskih kompleksa, na taj način omogućavajući istraživačima da izaberu najbolje rešenje za svoj naučni izazov. Danas je Illumina globalni lider u genomici - industriji na raskrsnici biologije i tehnologije. Na najosnovnijem nivou, Illumina omogućava korisnicima da čitaju i razumeju genetske varijacije, a takođe nastoje da njihova rešenja učine jednostavnijim, pristupačnijim i uvek pouzdanim. Kao rezultat toga, otkrića koja su čak i pre nekoliko godina bila nezamisliva, postaju rutina i pronalaze svoje mesto u planu lečenja pacijenata.

IUL_edited.jpg

IUL

Od 1987. IUL projektuje, proizvodi i prodaje rešenja za automatizaciju mikrobioloških laboratorija. Njihovi ciljevi su: 1) pružiti udobniju, sigurniju i pouzdaniju mikrobiološku kontrolu industriji i 2) isporučiti uređaje za in vitro dijagnostiku u području zdravlja ljudi i životinja.

JRI 800x500.png

JRI

JRI je prepoznatljiv po visokokvalitetnim performansama u monitoringu temperature, vlažnosti, pritiska, nivoa sadržaja gasa (CO2, O2…) napona, struje, impulsa, brzine i smera vetra, energije, vode, potrošnje gasa. Uvek brza instalacijasistema na licu mesta, obuka u vezi sa proizvodima i usluge kalibracije i dalje podrške,a  za potrebe sistema.

JSR 800x500.png

JSR

JS Research Inc. je vodeći proizvođač naučnih i laboratorijskih instrumenata u Južnoj Koreji, imaju široku paletu opšte laboratorijske opreme koja je neophodna u različitim poljima naučnih, tehnoloških i industrijskih istraživanja i razvoja.

kern 800x500.png

KERN

175 godina iskustva i predanost kvalitetu u proizvodnji vaga omogućili su KERN -u da postane specijalista u području merenja težine u svim medicinskim, farmaceutskim i industrijskim granama. Marka KERN prepoznata je po preciznosti i pouzdanosti širom sveta.

kruss 800x500.png

KRUSS

Kruss je vodeći proizvođač visokopreciznih laboratorijskih i analitičkih optičkih instrumenata. Više od 200 godina Kruss razvija i proizvodi inovativna rešenja proizvoda za kontrolu kvaliteta sirovina, poluproizvoda i krajnjih proizvoda.

lansion 800x500.png

LANSION BIO

Lansion Biotechnologi Co., Ltd. (Lansionbio) je kompanija specijalizovana za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju in vitro dijagnostičkih reagensa i uređaja. 
Lansionbio je zadobio veliko poverenje brojnih kupaca svojim vodećim svetskim standardima kvaliteta.
Lansionbio se fokusira na inovacije i kvalitet i posvećuje se poboljšanju zdravlja ljudi pružajući visokokvalitetne, pouzdane i pristupačne POCT proizvode i usluge.

lgc_biosearch_logo_full_color_final-1-fr

LGC

LGC, Biosearch Technologies, Engleska kompanija koja je  deo je LGC Grupe, pokriva kompletni proizvodni program u oblasti genomike. Specijalizovana je za proizvodnju custom oligonukleotida za Real Time PCR, cGMP oligo sekvenci za molekularnu dijagnostiku, visoko kvalitetnih reagenasa za PCR, custom dizajnirajnih eseja za genotipizaciju, editovanje i NGS. Širok proizvodni program nalazi primenu u farmaceutskoj industriji, agronomiji, prehrambenoj industriji, biotehnologiji i istraživačkom radu.

logos 800x500.png

LOGOS BIOSYSTEMS

Logos Biosystems je osnovan 2008. kao biotehnološka kompanija posvećena razvoju rešenja za snimanja na mikroskopskom nivou, koja pomažu naučnicima da postignu svoje istraživačke ciljeve. Sarađuju sa naučnicima kako bi osigurali kvalitetna i pristupačna rešenja za snimanja koja su vam potrebna.

microptic 800x500.png

MICROPTIC

MICROPTIC S.L., sa sedištem u Barseloni, vodeća je svetska kompanija u oblasti analize sperme. Glavni cilj poslovanja je proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda koji se stalno poboljšavaju, integrišući poslednju dostupnu inovativnu tehnologiju.
Kompanija je instalirala svoje proizvode u više od 2000 sistema u preko 100 zemalja i sarađuje sa preko 70 distributera i naučnih istraživača širom sveta.
Njihovi proizvodi našli su primenu u humanoj, veterinarskoj medicini kao i u oblastima toksikologije i istraživanja. 

monmouth 800x500.png

MONMOUTH SCIENTIFIC

Osnovan 2004. godine, Monmouth Scientific Limited jedan je od vodećih britanskih dobavljača rešenja za čisti vazduh i član SDI grupe. Pionir smo inovativnih novih tehnologija za čisti vazduh, hvaleći se ogromnom posvećenošću svojim klijentima koji su nas prepoznali u saradnji sa nekim od vodećih britanskih privatnih i vladinih organizacija, uključujući Nacionalnu službu za zdravstvenu zaštitu Ujedinjenog Kraljevstva, Ministarstvo obrane, F1 Racing Teams (Formula 1), Kraljevsku kovnicu novca, nuklearne elektrane, kao i mnoge obrazovne i naučne ustanove širom Velike Britanije. Specijalizovani smo za proizvodnju digestora, laminarnih komora, bioloških sigurnosnih kabineta klase II.

moving life atto 800x500.png

MOVING LIFE ATTO

Misija MovingLife-a je da proizvodi vrhunske proizvode vrhunskog kvaliteta i pruža usluge podrške u korist korisnika sa ograničenom aktivnošću. Proizvedeni od strane profesionalaca i stvarnih korisnika, ATTO skuter vam je uručen znajući da neće postati samo još jedan skuter već i sastavni deo vašeg života. ATTO skuter je kompatibilan za bilo koje vozilo, uključujući manje automobile, taksije i avione.
Uživajte sa ATTO skuterom!

multigel 800x500.png

MULTIGEL

Multigel nudi rešenja za nutritivna, kozmetička i farmaceutska pakovanja, za mala i srednja industrijska preduzeća, apoteke i galenske laboratorije. Proizvodi kompletan asortiman mašina koji pokriva sve farmaceutske oblike, za čvrste, polučvrste i tečne preparate. Mašine za mešanje praha, mašine za proizvodnju kapsula i tableta, mašine za proizvodnju tečnosti i kreme, mašine za pakovanje u različitim formatima: kesice, tegle, flaše, epruvete, blisteri i kutije za pilule.

norgen 800x500.png

NORGEN BIOTEK

Norgen Biotek je Kanadska kompanija čiji je fokus na razvoju i distribuciji uređaja za prikupljanje i čuvanje uzoraka kao i kitova za molekularne analize (TaqMan i EndPoint PCR). U ponudi su kitovi za izolaciju i prečišćavanje DNK, RNK i proteina iz najrazličitijih uzoraka koji se karakterišu veoma visokim prinosom i čistoćom izolata, kao i veliki broj kitova za  za detekciju humanih patogena ali i patogena biljaka i hrane. ISO 9001, , ISO 13485, ISO 15189 sertifikati i brojne reference govore o izvanrednom kvalitetu proizvoda.

okolab 800x500.png

OKOLAB

Kompaniju Okolab je 2002. godine osnovala grupa vodežih naučnika u oblasti bio-medicinskog istraživanju sa iskustvom u oblasti mikroskopije i mašinstva. Njihov proizvodni program prevashodno je orientisan na prateću opremu za IVF mikroskopiju.

pharmagraph 800x500.png

PHARMAGRAPH

Pharmagraph u saradnji sa Beckman Coulter LS brojačima čestica u vazduhu, predstavlja fleksibilni sistem komunikacije otvorene artitekture koji se lako integriše sa instaliranim instrumentima za online particle monitoring. Kompletan sistem zajedno sa prenosivim brojačima u potpunosti odgovara standardu ISO 21501 i zahtevima 21CFR Part 11 rukovanja podacima. Pored detektora čestica na ista kućišta se može ugraditi veliki broj senzora za praćenje uslova temperature, relativne vlažnosti, brzine strujanja vazduha, diferencijalnog pritiska.

phcbi 800x500.png

PHCBI

Kao deo PHC Grupe,PHCBI je jedan od najznačajnijih svetskih proizvođača i dobavljača visokokvalitetne laboratorijske opreme, doprinoseći napretku nauke o životu. Naši proizvodi i usluge isporučuju se kroz dobro uspostavljene i dinamične globalne, regionalne, nacionalne i lokalne mreže visoko kvalifikovanog osoblja i posebno namenjene infrastrukture. Sa više od 30 godina ekspertize i iskustva, PHC Europe predstavlja sinonim za kvalitet.

sampling 800x500.png

SAMPLING SYSTEMS

Sampling Systems je jedan od najprisutnijih dobavljača opreme i pribora za uzorkovanje. Skoro 30 godina uspešnog trgovanja stoji iza njih. Dobavljači uzorkivača za različite vrste potreba, za sterilnu i nesterilun upotrebu, za jednokratnu ili višekratnu namenu. Kompletna oprema za uzorkovanje se proizvodi u čistim sobama, sa dostupnom svom neophodnom dokumentacijom. Sampling Systems isporučuje opremu za preko 10.000 farmaceutskih, hemijskih i prehrambenih kompanija u preko 100 zemalja.

skyla 800x500.png

SKYLA

Skyla je kompanija koja se uspešno bavi proizvodnjom Point Of Care analizatora kako za humanu tako i za veterinarsku dijagnostiku, sa sedištem u Hsinchu, Taiwan. Ponuda Skyla proizvoda predstavlja nove mogućnosti u medicinskoj nauci i inovaciju u zdravstvu. 
POC klinički hemijski analizator 
Skyla HB1 klinički hemijski analizator pruža laboratorijama za klinička ispitivanja, medicinskim ustanovama i klinikama in vitro dijagnostički alat za kliničku hemiju koji je kompaktan, prenosiv i daje brze rezultate. Prenosivi dizajn analizatora koristi preciznu fotometrijsku mernu tehnologiju, u kombinaciji sa diskovima za jednokratnu upotrebu. Disk sa reagensima sadrži skup reagensa za ispitivanje koji se koriste u kvantitativnom testiranju različitih biomarkera u uzorku krvi.

synga 800x500.png

SYNGA

Synga je češka kompanija fokusirana na potrošni materijale namenjen za vantelesnu oplodnju. Njihova proizvodnja je sertifikovana ISO 13485: 2016 sertifikatom.
Na češko tržište nastupili su 2007. godine, a od 2009. uspešno prodaju i u inostranstvu.
Njihov razvojni tim čine istaknuti embriolozi sa skoro tridesetogodišnjim radnim iskustvom i inženjeri dizajna sa mnogo završenih R/D projekata. Imaju iskustvo u razvoju proizvoda zasnovanih na najsavremenijim tehnologijama i pristupima.
SG SISTEM mikropipeta dizajnirali su iskusni klinički embriolozi za sigurnu i laku rutinu u laboratorijama usmerenim na stvaranju života.
Njihovi glavni proizvodi su staklene mikropipete za jednokratnu upotrebu namenjene denudaciji, manipulaciji i prenošenju ljudskih embriona i jajnih ćelija tokom in vitro oplodnje (IVF). Singa pipete su sterilne, netoksične, napravljene od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla sa dobro definisanim unutrašnjim prečnikom.
Njihovi proizvodi nisu samo sterilni medicinski instrumenti sa certifikatom EC, već su i vrlo praktični u svakodnevnom radu embriologa.

takara 800x500.png

TAKARA

Takara Bio Europe je član Takara Bio Grupe, svetskog lidera u oblasti biotehnoloških istraživanja sa sedištem u Šigi, Japanu. Duga tradicija i visok kvalitet su glavne odlike kompanije Takara. Proizvodni program obuhvata brendove Takara, Clontech i Cellartis i nudi kompletna rešenja za konvencionalni i Real Time PCR, NGS, kloniranje, istraživanja u oblasti ćelijske biologije, funkcije gena i proteina.

tianlong 800x500.png

TIANLONG

Od svog osnivanja 1997.godine, kompanija TianLong je posvećena istraživanju, razvoju, proizvodnji i sveukupnim rešenjima za instrumente i in vitro dijagnostičke reagense u oblasti genetičkog testiranja i molekularne dijagnostike. Danas, TianLong poseduje širok program proizvoda među kojima se izdvajaju kitovi za ekstrakciju i automatski ekstraktori nukelinskih kiselina, termosajkleri, PCR kitovi i Real-Time PCR sistemi.

URIT 800x500.png

URIT

URIT je vodeći svetski profesionalni dobavljač dijagnostičkih uređaja i reagenasa u Kini koji je prepoznat kao lider u analizi urina i veterinarskoj dijagnostici, ali i vodeći brend na polju hematologije i biohemije. Osim toga, širok portfolio proizvoda URIT-a upotpunjen je POCT-om, analizatorima elektrolita, ELISA čitačima itd., što omogućava URIT-u da ponudi celokupna rešenja za bolnice, laboratorije, lekarske i veterinarske ordinacije i osnaži krajnje korisnike širom sveta.
Procjenjuje se da oko 200.000 medicinskih i zdravstvenih ustanova u više od 180 zemalja i područja svakodnevno koristi tehnologije i usluge koje pruža ova kompanija.
Zahvaljujući konstantnim naporima koje kompanija URIT ulaže, oni brzo prelaze i zauzimaju vodeću poziciju na nivou IVD proizvoda i dobavljačkih usluga širom sveta.

zytomed 800x500.png

ZYTOMED

Zytomed Sistems GmbH je nemačka kompanija sa sedištem u Berlinu. Fokus kompanije je razvoj, proizvodnja i distribucija antitela i sistema za detekciju, kao i reagensa za in situ hibridizaciju za dijagnostiku i istraživanje.

Oblast stručnosti je patološka dijagnostika. Opsežan asortiman reagensa, koji su sertifikovani za in vitro dijagnostičku upotrebu (IVD/CE), dostupan je za vaše rutinske dijagnostičke potrebe. U Zytomed portfoliju možete pronaći antitela, sisteme za detekciju, pomoćne reagense, kao i reagense za in situ hibridizaciju koji su međusobno optimalno povezani.

straživači koji se bave patologijom i ćelijskom biologijom mogu birati između više od 8.000 antitela.

bottom of page