top of page

Naša misija je da vam omogućimo da sa se bavite svojim poslom a ne našom opremom. To je naša briga i naš biznis. Zato vam nudimo kompletnu uslugu od trenutka kada ste se opredelili za našu ponudu, pa do zamene novim instrumentom, nakon isteka životnog veka opreme. Korišćenje i održavanje nesmetanog rada i stabilnosti vašeg laboratorijskog procesanaš su jedini cilj. 
 

Dobar plan je pola urađenog posla!

Odmah po sklapanju ugovora naš tim će vam poslati plan neophodnih aktivnosti i uslova koje treba da obezbedite pre nego što vam stigne oprema. 

Prodajom i instalacijom opreme naš posao nije završen. Redovne posete u garantnom roku pružiće i vama i nama vam sigurnost i proširiti opcije za upotrebu svih mogućnosti koje vam nabavljena oprema pruža.  

Ukoliko Vaša oprema zahteva kvalifikaciju, naš tim je tu iskusan. Bez obzira da li ste kupili originalnu proizvođačku dokumentaciju ili imate svoje zahteve, mi imamo opremu i znanja da to sprovedemo. Pored toga, možemo da pripremimo novu proceduru, prateći sve zahteve regulatornih organa i vaše specifične potrebe.
 

Nakon isteka garantnog roka možete izabrati paket ugovorenog servisa kakav odgovara vašoj kompaniji: osnovni, napredni ili potpuni.  Ugovor obezbeđuje posebne pogodnosti kao što su lager rezevnih delova, brzi odgovor servisa, odloženo plaćanje, pa do zamenskoginstrumenta dok je vaš na servisu.
 

Redovno obaveštavamo naše lojalne kupce o novitetima i mogućim unapređenjima performansi vaših procesa, i kao vrhunac obezbeđujemo pogodnosti pri zameni stare opreme za novu, popularni trade-in program.
 

Naš tim čine iskusni inženjeri sa mnogo laboratorijskog znanja i iskustva obučeni servisnim centrima proizvođača o čemu posedujuvalidne sertifikate. Vi nećete dobiti samo trening za rad instrumenta već i punu aplikativnu podršku. Kupovinom inovativne opreme iz našeg programa postajete član velike jedinstvene porodice koja vam se uvek nađe pri ruci.

Oprema koju servis poseduje je metrološki potvrđena i kao takva pogodna je za procese validacije i kalibracije opreme iz našeg programa. Naš servis je ocenjen od strane akreditacionog tela kao i svi drugi procesi.

Naš servis karakteriše brz odziv, podrška putem telefona i email-a

bottom of page